Brommereditie 2021

De 1e brommereditie van de Rust ‘N Dust Rally!
Na een aantal zeer geslaagde auto edities willen we ons aanbod verbreden met een brommereditie! Op 26 juli 2020 hebben veel deelnemers al kennis kunnen maken met de Rust ‘N Dust Rally tijdens de zeer geslaagde “Pre-Proloog”!

We zijn momenteel druk bezig met het organiseren van de allereerste Rust ‘N Dust Rally brommereditie en hebben er al heel veel zin in! Jullie ook?

Wanneer?
Van 23 tot en met 27 augustus 2021 gaan we met z’n allen op pad.

Wat gaan we doen? 
We gaan 5 dagen lang lol maken met z’n allen. Een uitdagende 5 daagse brommertocht van meer dan 1000 km door de bergen en mooiste gebieden van Europa. Elke dag een andere camping en de start en finish in Nederland!

Je jeugdherinneringen ophalen op de bromfiets van toen, maar dan net iets verder dan het standaard rondje om de kerk. Verder dan de Nederlandse grens en ook verder dan de standaard gebaande paden. Bij pech zelf sleutelen aan je toch niet zo betrouwbare oldtimer… 5 dagen afzien op je stalen ros en ‘s avonds gezellig met je reisgenoten napraten onder het genot van een pilsje. En als je dan na die 5 dagen weer terug bent bij het startpunt, kijk je alweer uit naar de volgende editie. Dat is het brommeravontuur van de Rust ‘N Dust Rally!

Inschrijven

De inschrijfperiode voor de brommereditie 2021 is gesloten!

Het is niet meer mogelijk om je team in te schrijven voor de brommereditie 2021. Wellicht heeft u interesse in een andere zomer-, brommer- of wintereditie. Houd daarom onze website en Facebookpagina in de gaten!