Brommereditie 2022

De 2e brommereditie van de Rust ‘N Dust Rally!
Na de erg geslaagde brommereditie van 2021 gaan wij in 2022 proberen om ook een fantastische 2e editie te organiseren. Waar we in 2021 helaas niet naar het buitenland konden in verband met de coronamaatregelen hopen we dit in 2022 wel te kunnen doen. Voor de 2e editie liggen er namelijk erg mooie routes en gezellige campings op ons te wachten.

We zijn momenteel druk bezig met het organiseren van de tweede Rust ‘N Dust Rally brommereditie en hebben wederom heel veel zin in! Jullie ook?

Wanneer?
Van 22 tot en met 26 augustus 2022 gaan we met z’n allen op pad.

Wat gaan we doen? 
We gaan 5 dagen lang lol maken met z’n allen. Een uitdagende 5 daagse brommertocht van meer dan 1000 km door de bergen en mooiste gebieden van Europa. We gaan in 2022 Duitsland en Luxemburg verkennen, elke dag een andere camping en de start en finish in Nederland!

Je jeugdherinneringen ophalen op de bromfiets van toen, maar dan net iets verder dan het standaard rondje om de kerk. Verder dan de Nederlandse grens en ook verder dan de standaard gebaande paden. Bij pech zelf sleutelen aan je toch niet zo betrouwbare oldtimer… 5 dagen afzien op je stalen ros en ‘s avonds gezellig met je reisgenoten napraten onder het genot van een pilsje. En als je dan na die 5 dagen weer terug bent bij het startpunt, kijk je alweer uit naar de volgende editie. Dat is het brommeravontuur van de Rust ‘N Dust Rally!

Inschrijven

De inschrijfperiode voor de brommereditie 2022 is gesloten!

Het is niet meer mogelijk om je team in te schrijven voor de brommereditie 2022. Wellicht heeft u interesse in een andere zomer-, brommer- of wintereditie. Houd daarom onze website en Facebookpagina in de gaten!