Brommereditie 2023

De 3e brommereditie van de Rust ‘N Dust Rally!
Na de erg geslaagde brommeredities van ’21 en ’22 gaan wij in 2023 weer iets anders moois proberen op te zetten. Waar we in 2021 en 2022 Nederland, Duitsland en Luxemburg hebben verkend, zullen we nu het mooie Oostblok gaan verkennen. Voor de 3e editie liggen er namelijk wederom erg mooie routes en gezellige campings op ons te wachten.

We zijn momenteel druk bezig om alles zo goed mogelijk te organiseren en hebben er wederom heel veel zin in! Jullie ook?

Wanneer?
Van 28 augustus tot en met 1 september 2023 gaan we met z’n allen op pad.

Wat gaan we doen? 
We gaan 5 dagen lang lol maken met z’n allen. Een uitdagende 5 daagse brommertocht van meer dan 1000 km door de bergen en mooiste gebieden van Europa. We gaan in 2023 met z’n allen het Oostblok doorkruisen. We gaan namelijk Tsjechië en Polen verkennen, elke dag een andere camping en de start en finish op dezelfde camping in Tsjechië!

Je jeugdherinneringen ophalen op de bromfiets van toen, maar dan net iets verder dan het standaard rondje om de kerk. Verder dan de Nederlandse grens en ook verder dan de standaard gebaande paden. Bij pech zelf sleutelen aan je toch niet zo betrouwbare oldtimer… 5 dagen afzien op je stalen ros en ‘s avonds gezellig met je reisgenoten napraten onder het genot van een pilsje. En als je dan na die 5 dagen weer terug bent bij het startpunt, kijk je alweer uit naar de volgende editie. Dat is het brommeravontuur van de Rust ‘N Dust Rally!

De startlocatie:
Omdat het Oostblok niet om de hoek ligt zullen we van start gaan op een camping in Tsjechië. Op deze camping is het mogelijk om je auto, bus, aanhanger of dergelijke een week lang te stallen. De finish zal op dezelfde camping zijn! Vanuit Nederland zal het voor de meeste mensen goed te doen zijn om er in een dag heen te rijden (+/-8 uur).

Na een week lang genoten te hebben van de erg mooie gebieden in het Oostblok kom je dus terug op de start/finish camping. De volgende dag kun je weer rustig de spullen in pakken en weer terug naar Nederland rijden.

Inschrijven

De inschrijfperiode voor de brommereditie 2023 is gesloten!

Het is niet meer mogelijk om je team in te schrijven voor de brommereditie 2023. Wellicht heeft u interesse in een andere zomer-, brommer- of wintereditie. Houd daarom onze website en Facebookpagina in de gaten!