Brommereditie 2024

De brommereditie 2024!
Na de erg geslaagde brommeredities van de afgelopen jaren zijn wij al weer druk bezig met de voorbereidingen voor de volgende editie. Ook in 2024 gaan we namelijk weer met z’n allen op pad. Wij regelen de uitdagende route, de overnachtingen op de campings en verzorgen elke dag het ontbijt. We hopen er samen met jullie weer een super gezellige week van te maken!

Wanneer?
Van 19 tot en met 23 augustus 2024 gaan we met z’n allen op pad.

Wat gaan we doen? 
We gaan 5 dagen lang lol maken met z’n allen. Een uitdagende 5 daagse brommertocht door de bergen en mooiste gebieden van Engeland.  We gaan namelijk Frankrijk en Engeland verkennen, elke dag een andere camping en de start en finish op dezelfde locatie in Frankrijk! (De start/finishlocatie is met auto + aanhanger ongeveer 4 uur rijden vanuit het midden van Nederland)

Je jeugdherinneringen ophalen op de bromfiets van toen, maar dan net iets verder dan het standaard rondje om de kerk. Verder dan de Nederlandse grens en ook verder dan de standaard gebaande paden. Bij pech zelf sleutelen aan je toch niet zo betrouwbare oldtimer… 5 dagen afzien op je stalen ros en ‘s avonds gezellig met je reisgenoten napraten onder het genot van een pilsje. En als je dan na die 5 dagen weer terug bent bij het startpunt, kijk je alweer uit naar de volgende editie. Dat is het brommeravontuur van de Rust ‘N Dust Rally!

De startlocatie:
Omdat Engeland niet om de hoek ligt zullen we van start gaan in het noorden van Frankrijk. Op deze locatie is het mogelijk om je auto, bus, aanhanger of dergelijke een week lang te stallen. De finish zal op dezelfde locatie zijn! Vanuit Nederland zal het voor de meeste mensen goed te doen zijn om er in een dag heen te rijden. De start/finishlocatie is namelijk maar +/-4 uur rijden met de auto & aanhanger vanuit het midden van Nederland.

Na een week lang genoten te hebben van de erg mooie gebieden in Engeland kom je dus terug op de start/finishlocatie in Frankrijk. De volgende dag kun je weer rustig de spullen inpakken en weer terug naar Nederland rijden.

Zeker zijn van deelname?:
Wil jij zeker zijn van deelname aan de brommereditie 2024? Schrijf je dan alvast in via deze pagina!

Brommereditie 2024

Inschrijven