Brommerweekend 2024

Het brommerweekend van de Rust ‘N Dust Rally!
Wegens groot succes terug! Na het grote succes van de afgelopen keer willen we jullie graag mededelen dat we ook in 2024 weer het brommerweekend gaan organiseren. Waar we tijdens de brommeredities een complete week op pad zijn, gaan we in dit weekend twee dagen prachtige routes rijden. Een mooi alternatief voor wie een complete week te lang vindt en een mooi moment om te proeven van de Rust ‘N Dust Rally!

We zijn momenteel druk bezig om alles zo goed mogelijk te organiseren en hebben er weer heel veel zin in! Jullie ook?

Wanneer?
Van 3 tot en met 6 mei 2024 gaan we met z’n allen kamperen op de Veluwe!

De routes:
We hebben voor 2024 weer uitdagende routes voor jullie uitgestippeld. We gaan met z’n allen wederom genieten van de prachtige omgeving en natuur in en rondom de Veluwe. De routes ontvang je de avond voor de rit digitaal (WhatsApp) en is in te laden op diverse navigatiesystemen. Wijzelf vinden de app “Naviki” erg handig, deze is gratis te verkrijgen voor zowel Android als IOS.

Wat gaan we doen? 
We gaan een weekend lang lol maken met z’n allen:

  • Vrijdag 03-05: ’s Avonds verzamelen op de camping en de boel klaar maken voor de overnachting;
  • Zaterdag 04-05: ’s Ochtends met z’n allen ontbijten, daarna de eerste route rijden en ’s avonds afsluiten met een BBQ en een feestje;
  • Zondag 05-05: ’s Ochtends wederom lekker ontbijten, daarna de tweede route rijden, onderweg iets eten en ’s avonds afsluiten met een borrel;
  • Maandag 06-05: ’s Ochtends ontbijten en daarna de boel rustig opruimen en weer huiswaarts. (Eventueel kun je zondagavond al naar huis vertrekken)

Brommerweekend 2024

Je jeugdherinneringen ophalen op de bromfiets van toen, maar dan net iets verder dan het standaard rondje om de kerk. Verder dan de standaard gebaande paden. Bij pech zelf sleutelen aan je toch niet zo betrouwbare oldtimer… 2 dagen afzien op je stalen ros en ‘s avonds gezellig met je reisgenoten napraten onder het genot van een pilsje. En als je dan na het weekend weer terug rijdt naar huis, kijk je al weer uit naar het volgende weekend, of natuurlijk naar de brommereditie! Dat is het brommeravontuur van de Rust ‘N Dust Rally!

De campinglocatie:
De campinglocatie van het brommerweekend 2024 is: Camping het Mussennest, Breekdalseweg 1, 6731SG Otterlo op de Veluwe. Op deze locatie is het mogelijk om te kamperen in een legertent met stapelbedden, met een eigen bed/matras in een legertent of natuurlijk in je eigen tent. We hebben een erg mooie locatie uit gezocht waar we ’s avonds met z’n allen bij het kampvuur kunnen zitten. De camping is dezelfde camping als de afgelopen keer, de routes zijn uiteraard wel helemaal nieuw.

Inschrijven

De inschrijfperiode voor het brommerweekend 2024 is gesloten!

Het is niet meer mogelijk om je team in te schrijven voor het brommerweekend 2024. Wellicht heeft u interesse in een andere zomer-, brommer- of wintereditie. Houd daarom onze website en Facebookpagina in de gaten!