Wintereditie 2020

De 1e wintereditie van de Rust ‘N Dust Rally!
Na een aantal zeer geslaagde zomeredities wordt het tijd voor een wintereditie! We zijn druk bezig met het organiseren van de allereerste Rust ‘N Dust Rally wintereditie. Wij hebben er nu al zin in! Jullie ook?

Wat gaan we doen?
Met je vrienden in je zelf gepimpte wagen dwars door Europa rijden. Dit keer gaan we niet 6, maar 7 dagen met z’n allen op avontuur. Tijdens deze zevendaagse tour gaan we in onze wagens richting Scandinavië en komen we wederom langs de mooiste plekken. Naast het avontuur van de rally zullen er ook elke dag een aantal leuke en gekke opdrachten voor jullie zijn. Welk team aan het eind van de rally de meeste punten verzameld heeft wint de 1e wintereditie van de Rust ‘N Dust Rally! Uiteraard zit er voor de top 3 deelnemers een leuke prijs aan verbonden.

De wintereditie 2020 zal plaatsvinden van 15 tot en met 21 februari 2020. Het belooft weer een prachtige week te worden!

Via deze pagina kun je je team inschrijven. Wacht niet te lang, want er is maar plek voor 100 teams!

Waar moet mijn auto aan voldoen?
Uiteraard moet je auto een APK goedkeuring hebben. Daarnaast mag het bouwjaar van de auto niet jonger dan 2000 zijn. Het is natuurlijk leuk om je auto zoveel mogelijk op te pimpen. Sneeuwkettingen en winterbanden zijn verplicht.

Waar gaan we heen?
We gaan in 2020 naar Scandinavië. Scandinavië heeft erg veel mooie (winter)wegen. We hoeven ons dus niet te vervelen.

Inschrijven

De inschrijfperiode voor de wintereditie 2020 is gesloten!

Het is niet meer mogelijk om je team in te schrijven voor de Wintereditie 2020. Wellicht heeft u interesse in een andere zomer-, brommer- of wintereditie. Houd daarom onze website en Facebookpagina in de gaten!