Wintereditie 2023

De wintereditie 2023 van de Rust ‘N Dust Rally!
Na het grote succes van de afgelopen wintereditie zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor 2023. We hopen wederom een fantastische week te organiseren.

Wat gaan we doen?
Met je vrienden in je zelf gepimpte wagen dwars door Europa rijden. Tijdens deze zesdaagse tour gaan we in onze wagens op avontuur. Naast het avontuur van de rally zullen er ook elke dag een aantal leuke en gekke opdrachten voor jullie klaar staan. Welk team aan het eind van de rally de meeste punten verzameld heeft, wint de Rust ‘N Dust Rally! Uiteraard zit er voor de top 3 deelnemers een leuke prijs aan verbonden.

Naast elke dag een mooie route rijden zal er ook ’s avonds veel gezelligheid zijn. De opdrachtencontrole is elke dag namelijk in een kroeg of bar. In het Oostblok kun je relatief goedkoop een drankje nuttigen, wat uiteraard bijdraagt aan de gezelligheid.

De wintereditie zal plaatsvinden van 22 tot en met 27 januari 2023. Het belooft een prachtige week te worden! Via deze pagina kun je jouw team inschrijven. Wacht niet te lang, want er is maar plek voor 100 teams!

Waar moet mijn auto aan voldoen?
Uiteraard moet je auto een APK goedkeuring hebben. Daarnaast mag het bouwjaar van de auto niet hoger dan 2003 zijn. Het is natuurlijk leuk om je auto zoveel mogelijk op te pimpen met toeters en bellen en noem maar op!

Waar gaan we heen?
We gaan met z’n allen richting het Oostblok en finishen in Oostenrijk. Naast het Reuzengebergte gaan we veel andere mooie bergen en wegen zien. Hieronder kun je de globale route vinden, maar we geven natuurlijk niet alles prijs.

Inschrijven

De inschrijfperiode voor de Wintereditie 2023 is gesloten!

Het is niet meer mogelijk om je team in te schrijven voor de Wintereditie 2023. Wellicht heeft u interesse in een andere zomer-, brommer- of wintereditie. Houd daarom onze website en Facebookpagina in de gaten!