Zomereditie 2018

De eerste zomer editie van de Rust ‘N Dust Rally!
Met je vrienden in je zelf gepimpte wagen dwars door Europa rijden. Tijdens deze zesdaagse tour ga je met je wagen op avontuur naar het zuiden van Europa, en kom je op de mooiste plekken. Naast het avontuur van de rally zullen er ook elke dag een aantal leuke en gekke opdrachten voor jullie zijn. Welk team aan het eind van de rally de meeste punten verzameld heeft wint de eerste editie van de Rust ‘N Dust Rally. Uiteraard zit er voor de top 3 deelnemers een leuke prijs aan verbonden.

De zomer editie zal plaatsvinden van 17 tot en met 22 Juni 2018. Het belooft een prachtige week te worden!

Via deze pagina kun je je team inschrijven. Wacht niet te lang, want er is maar plek voor 100 teams tijdens deze editie.

Waar moet mijn auto aan voldoen?
Uiteraard moet je auto een APK goedkeuring hebben. Daarnaast moet de auto 20 jaar of ouder zijn tijdens de start van de Rally. Het is natuurlijk leuk om je auto zoveel mogelijk op te pimpen.

Inschrijven

Inschrijven voor de zomereditie 2018 is niet meer mogelijk.

De inschrijfperiode voor de zomereditie van 2018 is gesloten op 17 mei 2018. Binnenkort zullen er nieuwe edities verschijnen op onze website, houdt ons daarom in de gaten via deze website of via onze Facebook-pagina.