Zomereditie 2019

De 2e zomer editie van de Rust ‘N Dust Rally!
Nu de zomer editie 2018 achter de rug is, zijn wij al druk aan het voorbereiden voor de zomer editie 2019! De editie van 2018 was zeer geslaagd, iedereen heeft ervan genoten!

Wat gaan we doen?
Met je vrienden in je zelf gepimpte wagen dwars door Europa rijden. Tijdens deze zesdaagse tour gaan we wederom in onze wagens op avontuur naar het zuiden van Europa, en komen we langs mooiste plekken. Naast het avontuur van de rally zullen er ook elke dag een aantal leuke en gekke opdrachten voor jullie zijn. Welk team aan het eind van de rally de meeste punten verzameld heeft wint de 2e editie van de Rust ‘N Dust Rally! Uiteraard zit er voor de top 3 deelnemers een leuke prijs aan verbonden.

De zomer editie 2019 zal plaatsvinden van 16 tot en met 21 juni 2019. Het belooft een prachtige week te worden!

Via deze pagina kun je je team inschrijven. Wacht niet te lang, want er is maar plek voor 100 teams!

Waar moet mijn auto aan voldoen?
Uiteraard moet je auto een APK goedkeuring hebben. Daarnaast moet de auto 20 jaar of ouder zijn tijdens de start van de Rally. Het is natuurlijk leuk om je auto zoveel mogelijk op te pimpen.

Waar gaan we heen?
We zullen dit jaar waarschijnlijk door de volgende landen rijden: Duitsland, Oostenrijk, Italië, Slovenië en Kroatië. De uiteindelijke route kan hier van afwijken, dit wordt ter zijner tijd bekend gemaakt.

Inschrijven

De inschrijfperiode voor de Zomereditie 2019 is gesloten!

Het is niet meer mogelijk om je team in te schrijven voor de Zomereditie 2019. Wellicht heeft u interesse in een andere zomer-, brommer- of wintereditie. Houd daarom onze website en Facebookpagina in de gaten!