Zomereditie 2021

Let op!: De zomereditie 2021 is verplaatst naar 1 augustus 2021.
Door de aanhoudende coronamaatregelen hebben we de zomereditie moeten verplaatsen, de datum voor de zomereditie 2021 is nu van 1 tot en met 6 augustus 2021.

De 3e zomereditie van de Rust ‘N Dust Rally!
Doordat de zomereditie 2020 helaas niet door kon gaan vanwege de maatregelen rondom COVID-19 zal de 3e zomereditie in 2021 plaatsvinden. Na het grote succes van de zomereditie 2019 hebben we dus niet 1 jaar, maar 2 jaar moeten wachten tot we weer van start kunnen. We hebben er dan ook super veel zin in!

Wat gaan we doen?
Met je vrienden in je zelf gepimpte wagen dwars door Europa rijden. Tijdens deze zesdaagse tour gaan we in onze wagens op avontuur richting het Oostblok en komen we wederom langs de mooiste plekken. Naast het avontuur van de rally zullen er ook elke dag een aantal leuke en gekke opdrachten voor jullie zijn. Welk team aan het eind van de rally de meeste punten verzameld heeft wint de 3e editie van de Rust ‘N Dust Rally! Uiteraard zit er voor de top 3 deelnemers een leuke prijs aan verbonden.

De zomereditie 2021 zal plaatsvinden van 1 tot en met 6 augustus 2021. Het belooft weer een prachtige week te worden!

Via deze pagina kun je je team inschrijven. Wacht niet te lang, want er is maar plek voor 100 teams!

Waar moet mijn auto aan voldoen?
Uiteraard moet je auto een APK goedkeuring hebben. Daarnaast mag het bouwjaar van de auto niet hoger dan 2001 zijn. Het is natuurlijk leuk om je auto zoveel mogelijk op te pimpen.

Waar gaan we heen?
We gaan in 2021 richting Tsjechië, Hongarije en Oostenrijk. In verband met de huidige pandemie moeten we constant schakelen, daardoor zijn nog niet alle landen op dit moment bekend. Één ding staat vast: we gaan de zon, bergen en hele mooie wegen zien!

Inschrijven

De inschrijfperiode voor de Zomereditie 2021 is gesloten!

Het is niet meer mogelijk om je team in te schrijven voor de Zomereditie 2021. Wellicht heeft u interesse in een andere zomer-, brommer- of wintereditie. Houd daarom onze website en Facebookpagina in de gaten!