Zomereditie 2021

De 3e zomereditie van de Rust ‘N Dust Rally!
Doordat de zomereditie 2020 helaas niet door kon gaan vanwege de maatregelen rondom COVID-19 zal de 3e zomereditie in 2021 plaatsvinden. Na het grote succes van de zomereditie 2019 hebben we dus niet 1 jaar, maar 2 jaar moeten wachten tot we weer van start kunnen. We hebben er dan ook super veel zin in!

Wat gaan we doen?
Met je vrienden in je zelf gepimpte wagen dwars door Europa rijden. Tijdens deze zesdaagse tour gaan we in onze wagens op avontuur richting het Oostblok en komen we wederom langs de mooiste plekken. Naast het avontuur van de rally zullen er ook elke dag een aantal leuke en gekke opdrachten voor jullie zijn. Welk team aan het eind van de rally de meeste punten verzameld heeft wint de 3e editie van de Rust ‘N Dust Rally! Uiteraard zit er voor de top 3 deelnemers een leuke prijs aan verbonden.

De zomereditie 2021 zal plaatsvinden van 13 tot en met 18 juni 2021. Het belooft weer een prachtige week te worden!

Via deze pagina kun je je team inschrijven. Wacht niet te lang, want er is maar plek voor 120 teams!

Waar moet mijn auto aan voldoen?
Uiteraard moet je auto een APK goedkeuring hebben. Daarnaast mag het bouwjaar van de auto niet hoger dan 2000 zijn. Het is natuurlijk leuk om je auto zoveel mogelijk op te pimpen.

Waar gaan we heen?
We gaan in 2021 richting het Oostblok, denk dus aan: Tsjechië, Polen en Slowakije. Natuurlijk komen hier nog meer landen bij, maar dat is op dit moment nog een verassing. De overige landen worden ter zijner tijd bekend gemaakt.

Inschrijven