Zomereditie 2022

De 4e zomereditie van de Rust ‘N Dust Rally!
Na het grote succes van de zomeredities 2018, 2019 en 2021 zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor 2022. We hopen tussen alle maatregelen door weer een fantastische week te organiseren. We hebben er dan ook super veel zin in!

Wat gaan we doen?
Met je vrienden in je zelf gepimpte wagen dwars door Europa rijden. Tijdens deze zesdaagse tour gaan we in onze wagens op avontuur richting Spanje en komen we wederom langs de mooiste plekken. Naast het avontuur van de rally zullen er ook elke dag een aantal leuke en gekke opdrachten voor jullie klaar staan. Welk team aan het eind van de rally de meeste punten verzameld heeft, wint de 4e editie van de Rust ‘N Dust Rally! Uiteraard zit er voor de top 3 deelnemers een leuke prijs aan verbonden.

De zomereditie 2022 zal plaatsvinden van 19 tot en met 24 juni 2022. Het belooft een prachtige week te worden!

Via deze pagina kun je jouw team inschrijven. Wacht niet te lang, want er is maar plek voor 100 teams!

Waar moet mijn auto aan voldoen?
Uiteraard moet je auto een APK goedkeuring hebben. Daarnaast mag het bouwjaar van de auto niet hoger dan 2002 zijn. Het is natuurlijk leuk om je auto zoveel mogelijk op te pimpen met toeters en bellen en noem maar op!

Waar gaan we heen?
We gaan in 2022 richting Spanje. In verband met de huidige pandemie moeten we constant schakelen, het kan dus zijn dat we last minute de route moeten omgooien. Eén ding staat vast: we gaan de zon, zee, bergen en hele mooie wegen zien!

Inschrijven

De inschrijfperiode voor de Zomereditie 2022 is gesloten!

Het is niet meer mogelijk om je team in te schrijven voor de Zomereditie 2022. Wellicht heeft u interesse in een andere zomer-, brommer- of wintereditie. Houd daarom onze website en Facebookpagina in de gaten!