Zomereditie 2023

De zomereditie 2023 van de Rust ‘N Dust Rally!
Na het grote succes van de afgelopen zomeredities zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor 2023. We hopen wederom een fantastische week te organiseren. We hebben er dan ook super veel zin in!

Wat gaan we doen?
Met je vrienden in je zelf gepimpte wagen dwars door Europa rijden. Tijdens deze zesdaagse tour gaan we in onze wagens op avontuur. Naast het avontuur van de rally zullen er ook elke dag een aantal leuke en gekke opdrachten voor jullie klaar staan. Welk team aan het eind van de rally de meeste punten verzameld heeft, wint de Rust ‘N Dust Rally! Uiteraard zit er voor de top 3 deelnemers een leuke prijs aan verbonden.

De zomereditie zal plaatsvinden van 11 tot en met 16 juni 2023. Het belooft een prachtige week te worden!

Via deze pagina kun je jouw team inschrijven. Wacht niet te lang, want er is maar plek voor 120 teams!

Waar moet mijn auto aan voldoen?
Uiteraard moet je auto een APK goedkeuring hebben. Daarnaast mag het bouwjaar van de auto niet hoger dan 2003 zijn. Het is natuurlijk leuk om je auto zoveel mogelijk op te pimpen met toeters en bellen en noem maar op!

Waar gaan we heen?
De globale route voor 2023 is bekend! We gaan met zijn allen naar de UK (Engeland, Schotland & Wales). Wil jij zeker zijn van deelname? Schrijf je dan snel in!

 

 

Inschrijven

De inschrijfperiode voor de Zomereditie 2023 is gesloten!

Het is niet meer mogelijk om je team in te schrijven voor de Zomereditie 2023. Wellicht heeft u interesse in een andere zomer-, brommer- of wintereditie. Houd daarom onze website en Facebookpagina in de gaten!