Zomereditie 2024

Een onvergetelijk avontuur!

De zomereditie 2024:

De zomereditie van 2024 van de Rust ‘N Dust Rally belooft een onvergetelijke ervaring te worden! Na het succes van de voorgaande edities, zijn we vol enthousiasme begonnen met de voorbereidingen voor deze editie. We zijn vastbesloten om opnieuw een fantastische week vol avontuur te organiseren!

Wat gaan we doen?

Laten we eens kijken waar deze roadtrip precies om draait. Stel je voor: jij en je vrienden in jullie eigen uniek gepimpte wagens, die op avontuur door Europa trekken. Gedurende zes onvergetelijke dagen gaan we op een ontdekkingsreis, volop genietend van de prachtige landschappen en bijzondere plekken die we onderweg tegenkomen. Maar wacht, er is meer! Elke dag staan er een aantal knotsgekke en spannende opdrachten voor jullie klaar. Het is een ware uitdaging voor jullie team om zoveel mogelijk punten te verzamelen, want alleen de teams met de hoogste scores zullen worden gekroond tot de glorieuze winnaars van de Rust ‘N Dust Rally! Naast het uitvoeren van de opdrachten draait de rally om avontuur, plezier en het creëren van onvergetelijke herinneringen.

Wanneer?

De zomereditie zal plaatsvinden van 16 tot en met 21 juni 2024. Het belooft een prachtige week te worden!

Inschrijven:

Wil je deelnemen aan dit mooie avontuur? Schrijf je team dan snel in via deze pagina! Wacht echter niet te lang, want er is slechts ruimte voor 120 teams!

Waar moet mijn auto aan voldoen?

Jouw trouwe metgezel tijdens deze onvergetelijke reis moet natuurlijk voldoen aan bepaalde eisen. Naast een geldige APK-keuring moet het bouwjaar van de auto niet later zijn dan 2004. We moedigen je aan om je auto te transformeren tot een rijdend kunstwerk! Verfraai het met de meest opvallende toeters en bellen, en geef het een uniek karakter dat jouw team vertegenwoordigt. Laat je creativiteit de vrije loop en maak je klaar om de show te stelen tijdens de Rust ‘N Dust Rally zomereditie 2024!

Waar gaan we heen?

We gaan met z’n allen richting Noorwegen en Zweden! Over de exacte route van 2024 kunnen we nog niet alles onthullen. Maar wil je zeker zijn van een plek, wacht dan niet langer en schrijf je nu al in! We beloven je een avontuur dat je niet snel zult vergeten.

Rust 'N Dust Rally - Zomereditie 2024

Inschrijven