Brommereditie 2021 Pre-Proloog

Meedoen aan de Rust ‘N Dust Rally Brommereditie Pre-Proloog
Op deze pagina vindt je alle informatie betreffende de brommerrit van 18 juli 2021.

Voorwoord
Beste brommerfanaten, eind augustus kunnen we eindelijk op pad met de Brommereditie 2021. Uiteraard organiseren we dit jaar ook weer een voorproefje: De Brommereditie Pre-Proloog! Vorig jaar hebben de meesten van jullie de pre-proloog ook gereden, we hadden een fantastische dag.

We verwachten dat jullie om 08:00 aanwezig zullen zijn, zodat we rond 08:30 kunnen vertrekken. Bij de start wordt door door ons voor koffie en natuurlijk een leuk aandenken gezorgd. Eten tussen de middag is voor eigen rekening.

Het officiële start adres is in Laren bij de kerk aan de dorpsstraat. Het is niet handig als iedereen met zijn auto en aanhanger daar naartoe komt. In de regio zijn voldoende plaatsen om te parkeren. Daarna rijdt je met je brommer naar dit adres, waar we met z’n allen zullen starten. Je zult automatisch hier weer terug komen als je de route volgt.

De Route
De route is een kleine 200km. Perfect om je brommer te testen en natuurlijk te genieten van de mooie paden. Nadat je je hebt aangemeld krijg je de route alvast digitaal, zodat je 18 juli goed voorbereid op pad kunt gaan. De inschrijving is gratis!

Brommerfanaten groepsapp (WhatsApp)
Gebruik deze link om deel te nemen aan de WhatsApp-groep om voor, tijdens en na de rit contact met elkaar te houden: https://chat.whatsapp.com/IkYUK12jQUHCUsBFM6FSSYHet is natuurlijk ook leuk om foto’s te delen.

Namens de Rust ‘N Dust Rally wensen wij jullie alvast heel veel rijplezier! Tot ziens aan de start 18 juli!

Inschrijven

Opgave is verplicht bij de organisatie: (Wel geheel gratis!)
H. Boenink Dalen tel. 06-20402311.
E. Vredeveld Coevorden tel. 06-23893516